InschrijfformulierLeuk dat je naar de Shiatsu Proeverij komt! Je bent op deze pagina omdat je al een entree-ticket gekocht hebt. We hebben een aantal vragen voor je, zodat we er samen een interessant programma van kunnen maken: Je naam (verplicht): Indien je shiatsu therapeut bent: Aantal jaar ervaring: Lid beroepsvereniging: Shiatsu stijl en/of specialisatie: Indien je shiatsu student bent: Welke opleiding? Hoeveelste jaars? Tijdens de shiatsu proeverij kun je zelf kiezen naar welke sessies je gaat. Je voorkeuren hieronder geven voor de organisatoren een indicatie welke sessies populair zijn en dus in een grote zaal en/of meerdere malen worden geprogrammeerd. Ik ben het meest geïnteresseerd in de volgende programma onderdelen (max. 7): Adem! - Hester Menke Het Innerlijk Landschap - Joyce Vlaarkamp De invloed van de maag- en miltmeridiaan op de nek - Norbert grote Beverborg Een frisse start met Do-In Yoga (zelf Do In doen) - Claudia Heijdel Do-In Yoga docent worden? - Claudia Heijdel Yin Yoga – Een feestje voor je meridianen! - Marjo van Dam Als ik geen kanker had gekregen was ik doodgegaan; een andere kijk op kanker - Marjo van Dam 5 Elementen Voeding, voeding die bij jou past - Ellis Jansen Burn-out & shiatsu - Yvonne van Remmen Meditatie met klankschalen - Diana Aben & Frank Klank Systemisch waarnemen voor shiatsu beoefenaars - Jaap Storteboom Chi Nei Chang (orgaanbewustzijn) - Maartje Huibers Zen meditatie - Cordula Quadt Forum over de toekomst van Shiatsu Cranio-sacraal in je shiatsu praktijk - Daphne Zandberg Eerste hulp met shiatsu - Daphne Zandberg & Jasmien Malachie Namikoshi shiatsu bij nek- en schouderklachten, relatie met het onderbeen - Gustaaf Smulders Intervisie met collega therapeuten Interactieve inleiding op shinto - Paul de Leeuw Knie technieken op het been - Joyce Vlaarkamp Shiatsu in de Kinderkliniek - Betty Croll Welk onderwerp of welke spreker/trainer zou je graag aan het programma toevoegen? Voorkeur met eten: Alles wat met liefde bereid is Vegetarisch (ook met liefde bereid) Veganistisch (ook met liefde bereid) Indien je voedsel allergieën of intoleranties hebt, kun je deze hier beschrijven: Ben je te vinden op Facebook en wil je met ons connecten, vul dan hier je Facebook-naam in: