Webtab-oprichters Janben Welleweerd en Mats Kwakernaak

Whatsapp en Facebook

Familie en vrienden zijn met Whatsapp dichterbij dan ooit en via Facebook kunnen mensen op een laagdrempelige manier met elkaar in contact komen én blijven. En met videobellen kun je toch nog een drankje met elkaar drinken of ‘samen’ eten en met de app HouseParty is het zelfs mogelijk om met meerdere personen tegelijk te videobellen en online spelletjes te spelen.

De beste remedie in deze tijd is dus: online contact zoeken. Ook in contact komen met anderen? De volgende apps maken dit heel eenvoudig:

Beptab

Via Beptab, afgeleid van ‘beppen’ en ‘tablet’ kun je videobellen met andere senioren die graag eens kletsen met een gelijkgestemde. Bevalt het gesprek? Dan maak je gewoon een nieuwe bep-afspraak.

Hulpinjebuurt.nl

Samen een kleine wandeling maken of even naar de supermarkt? De online marktplaats Hulpinjebuurt.nl zoekt en vindt maatjes in de buurt. Denk hierbij wel aan de veiligheidsmaatregelen van het RIVM en houd 1,5 meter afstand van elkaar.

Oscar Senior

Gemakkelijk contact houden met vrienden, familie of zorgverleners? De app Oscar Senior is zo ontwikkeld dat ook ouderen die niet zoveel weten van computers ermee om kunnen gaan; een gebruiksvriendelijk menu en grote knoppen.

WordFeud

Het spelletje WordFeud is de online versie van het bordspel Scrabble. Je kunt maximaal 30 spellen tegelijk spelen tegen bekenden en onbekenden. Ook zit er een chatfunctie in de app, waardoor je met je tegenspelers kunt chatten.

FamilyAlbum

Met de app FamilyAlbum kun je een gedeeld fotoalbum maken, waardoor je als grootouder toch contact kunt houden met je kinderen en kleinkinderen en waarop iedereen nieuwe beelden of video’s kan toevoegen.

Over deze site

Shiatsu in Nederland bestaat uit een lappendeken van scholen, beroepsverenigingen en belangenverenigingen. Een groepje actieve shiatsutherapeuten heeft het initiatief genomen om vanuit een gezamenlijk perspectief shiatsu meer op de kaart te zetten.

Nieuws

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

schrijf me in!

Contact

Shiatsu Platform
p/a Shiatsu Centrum Amsterdam
Lutmastraat 182
1073HG Amsterdam
Mail: info@shiatsuplatform.nl


 Creative Commons-Licentie2019 Shiatsuplatform  Privacy  Voorwaarden  Webdesign: Bas van der Paardt

Privacy Preference Center