Beste mensen,

Fantastisch nieuws: Shiatsu Vereniging Nederland – vorig jaar opgericht – wordt nu door alle zorgverzekeraars vergoed! In een jaar tijd zijn we hard gegroeid van 30 naar 85 leden, verspreid over heel Nederland. Wil je ook deel zijn van de groeiende groep van Shiatsutherapeuten die samen het ambacht uitdragen, word dan lid! 

Alle informatie over het lidmaatschap vindt je hier.

Vanaf 1 januari 2019 bieden we alle leden kosteloos het lidmaatschap aan van de GAT (Geschillencommissie Alternatieve Therapeuten) aan. Voor meer informatie: www.gatgeschillen.nl

Als je ook nog lid bent van een andere beroepsvereniging, krijg je bij ons 50% korting op je lidmaatschap. Vanaf het 3e jaar in je opleiding ben je ook welkom als (praktiserend) studielid!   

We ondersteunen onze therapeuten, organiseren lezingen en bieden vanaf 2019 regionale intervisie aan. We werken samen met het Shiatsu Platform en ondersteunen o.a. het organiseren van het Europese Shiatsu Congres in 2020 in Nederland. We onderhouden daarnaast actief contact met de Shiatsu opleidingen in Nederland.

Wat ons bijzonder maakt, is dat we slechts een enkele discipline in onze gelederen hebben: Shiatsu.  

Shiatsu Vereniging Nederland wil de krachten bundelen en een duidelijk gezicht geven aan wat Shiatsu is en kan betekenen voor cliënten. 

Daardoor kunnen we al onze energie besteden aan het onder de aandacht brengen van het vak Shiatsu onder het grote publiek. We vertegenwoordigen therapeuten van alle Shiatsu stijlen: iedere stijl heeft zijn eigen identiteit en samen dragen we  het ambacht Shiatsu uit. Door het bijeenbrengen van onze krachten wordt de eigenheid van onze therapievorm, het bestaansrecht en het voortzetten van de traditie van Shiatsu gegarandeerd.

Klik hier als je lid wilt worden!

Meer informatie: www.shiatsuvereniging.nl

Tot ziens op een van onze bijeenkomsten,

hartelijke groet,

namens het bestuur,

Betty Croll

Voorzitter