Op zaterdag en zondag vindt een tweedaagse cursus Samoerai Programma plaats voor shiatsu-therapeuten door shiatsu-therapeut Ceciel Bik.

Het Samoerai Programma is een uniek en praktisch lesprogramma voor kinderen tussen de zes en twaalf jaar. In verschillende landen zoals Duitsland, Oostenrijk en Engeland zijn de lessen al heel populair.

De kinderen oefenen op elkaar met speciaal ontworpen Shiatsu-technieken.

Het heeft een positief effect op de concentratie en een gezonde houding, geen overbodige luxe met het steeds groter wordende aantal uren beeldscherm-werk. Op een eenvoudige en concrete manier verbetert het waarnemingsvermogen en wordt en het bewustzijn vergroot. Het versterkt de lichaam-geest connectie.

Samoerai Shiatsu in het park

Het programma is duidelijk gestructureerd en zo ontworpen dat alle kinderen alle oefeningen zelfstandig en effectief kunnen uitvoeren na drie oefensessies van 45 minuten. 
Na deze tweedaagse training kun je als Samoerai Shiatsu Trainer aan de slag en bijvoorbeeld het programma op scholen introduceren. Zo bouw je aan teamspirit en respect in de klas.

Datum: 3 en 4 oktober
Tijd: van 10:00-17:00, inloop vanaf 9:30 uur.

Prijs: 2 dagen € 250,-. Na dit weekend kun je het Samoerai Programma zelfstandig op scholen geven. 
Incl. thee en koffie, Lunch, indien gewenst, zelf meenemen.

Plaats: Lutmastraat 182a, 1073 HG, Amsterdam

Meld je hier aan

Heb je vragen, stuur een mail naar shiatsu@cecielbik.nl

Over Ceciel Bik

Ze is al ruim 10 jaar Zenshiatsu therapeut en is de vertegenwoordiger van het Samoerai Programma in Nederland. Overtuigd van het speelse en effectieve programma, hoopt ze veel leerkrachten, kinderen en hun ouders kennis te laten maken met dit programma. 
Voor meer informatie over het programma: www.samurai-programm.de. (Binnenkort is de informatie ook in het Nederlands beschikbaar). Er zijn allerlei materialen beschikbaar in het Nederlands. Bestellen kan via: www.kiener-verlag.de (De Nederlandse titels zijn nog niet via Nederlandse webwinkels te verkrijgen)