Op zaterdag en zondag wordt in Nederland een tweedaagse cursus Samoerai Shiatsu gegeven voor Shiatsu Therapeuten door Svenja Schaper

Samoerai Shiatsu is een uniek en praktisch lesprogramma voor kinderen tussen de zes en twaalf jaar, dat in andere landen al populair is.
De kinderen oefenen op elkaar met speciaal ontworpen Shiatsu-technieken.
Zo wordt op een eenvoudige en concrete manier het waarnemingsvermogen verbetert en het bewustzijn vergroot. Het versterkt de lichaam-geest connectie.
Het heeft een positief effect op de concentratie en een gezonde houding, geen overbodige luxe met het steeds groter wordende aantal uren beeldscherm-werk.

Het programma is duidelijk gestructureerd en zo ontworpen dat alle kinderen alle oefeningen zelfstandig en effectief kunnen uitvoeren na drie oefensessies van 45 minuten.
Na deze cursus kun je als Samoerai Shiatsu Trainer aan de slag en bijvoorbeeld het programma op scholen introduceren. Zo bouw je aan team-spirit en respect in de klas.

Tijd: van 10:00-17:00, inloop vanaf 9:30.
Prijs: € 130 en voor 2 dagen € 250,-. De 2e dag is het vervolg en noodzakelijk om het Samoerai Programma zelfstandig op scholen te geven, incl thee. Lunch indien gewenst zelf meenemen.
Plaats: Lutmastraat 182a, 1073 HG, Amsterdam

[button link=”https://docs.google.com/a/njoyshiatsu.com/forms/d/e/1FAIpQLScSnHmSwULa8c1AD0ZYscZ_G4ZtYfztfzVPryruoeH_w3UH9w/viewform” color=”blue”]Inschrijven[/button]

Een mailtje sturen kan ook naar info@samoerai-shiatsu.nl

Save