gezocht leden

Gezocht 60 leden voor nieuwe shiatsu beroepsvereniging (Op 10 mei waren er 43 aanmeldingen).

Hieronder vind je het aanmeldingsformulier voor de nieuwe shiatsu beroepsvereniging. Vervolgens krijg je een excelbestand toegezonden dat je moet invullen en dat  – als we voldoende aanmeldingen hebben – wordt doorgegeven aan de RBCZ.

Het doel van de Beroepsvereniging is het bewaken van de kwaliteit van de shiatsutherapeuten en het uitdragen van het vak shiatsu. Dit doen we door het organiseren van intervisies, nascholingen en meer.

Door het in te vullen geef je aan dat je lid wil worden van de shiatsuvereniging & als je dat nog niet bent, van de RBCZ. Voor 2017 zijn hieraan geen extra kosten verbonden – wel moet je zelf zorgdragen voor de lidmaatschapsbetaling van de RBCZ en is het nodig dat je beschikt over een VOG verklaring die niet ouder is dan 1 maand. Nb dit geldt ook als je al lid bent van de RBCZ en een bestaande VOG verklaring hebt – omdat het een nieuwe vereniging betreft moeten we dat allemaal opnieuw aanvragen. Hierover krijg je nog bericht zodra je het excelbestand hebt ingestuurd via het emailadres shiatsuverenigingnederland@gmail.com. Zodra je lid ben kan je ook gratis deelnemen aan de intervisiebijeenkomsten die we als vereniging periodiek organiseren.

Medio juni willen we een eerste ledenvergadering organiseren waarin we de voorstellen bespreken met betrekking tot de richting en de voorwaarden van de vereniging. Praktisch kiezen we ervoor om de bestaande zenshiatsu-studievereniging om te bouwen tot een algemene shiatsuberoepsvereniging toegankelijk voor alle professioneel opgeleide shiatsutherapeuten – dit zal ook aan de orde komen in deze vergadering net als het eerste voorstel voor de contributieregeling voor 2018 – we willen daarbij op max 250 euro gaan zitten, met aanvullend een goedkoop aanbod voor de verplichte beroepsverzekeringen (circa € 125 voor beroeps- en bedrijfsaansprakelijkheid incl dekking voor juridische bijstand en de vanaf dit jaar verplichte Wkkgz.) nb deze bedragen zijn exclusief lidmaatschap RBCZ (circa 85 op jaarbasis) en verplichte bijdrage voor de geschillencommissie scag (circa 69 op jaarbasis).

Je kan, als je andere geïnteresseerden weet die misschien mee willen doen aan het opbouwen van een beroepsvereniging alleen voor shiatsutherapeuten, naar deze pagina verwijzen.

Als je nog vragen hebt, neem dan contact op met de projectleiders:

Rina van Berkel, 06-14389942

Egon Weersink, 06-53215627

of stuur een mail shiatsuverenigingnederland@gmail.com

Aanmelden

[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]